SOCO

socologo Partner-Program-platinum

SOCO er et nisjeselskap med fokus på software testing, heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere. Selskapet består i dag av over 35 engasjerte konsulenter med kontorer i Oslo og Trondheim. SOCO har solid lønnsomhet og har vunnet flere rammeavtaler innen privat og offentlig sektor. Great Place To Work har kåret SOCO til Norges beste arbeidsplass 2015. I tillegg er vi stolte over å være ISTQB Platinum Partner.

SOCO er et IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med software testing. Software testing handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, for å sammenstille og tilgjengeliggjøre informasjonen på en slik måte at beslutningstakere på alle nivåer kan treffe bedre beslutninger.

Vi i SOCO har erfaring med software testing hos mer enn 30 store norske selskaper. Vår kompetanse spenner vidt og kundene etterspør full bredde innenfor software testing. Vi jobber blant annet med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing – eksempelvis testautomatisering, ytelsetest, datavarehustest, brukervennlighetstest og sikkerhetstest. Generelt opplever vi at prosjekter og kunder krever god forståelse for flere fagområder innen software testing.

For oss er det viktig med et sterkt fagmiljø. Vi bygger kompetanse gjennom blant annet faglige kurs, seminarer, konferanser og sertifiseringer. SOCO har som mål at alle våre konsulenter, til en hver tid, innehar relevante sertifiseringer.

Du kan lese mer om SOCO på: www.soco.no