Egde Consulting

Partner-Program-platinum

Vi forener mennesker og teknologi

Egde leverer et bredt spekter av tjenester, innen blant annet rådgivning, prosjektledelse, utvikling, design og brukeropplevelser, dataanalyse, sikkerhet og test.

Siden 2016 har vi vokst fra å være et konsulentselskap med en håndfull medarbeidere i Grimstad, til å bli et landsdekkende selskap med nærmere 100 ansatte, med kontorer også i Kristiansand, Porsgrunn og Tromsø.

Som navnet Egde tilsier, har vi røttene våre i Agder. Hjertet vårt banker for lokalsamfunnet, og vi ønsker å være en utviklende faktor for distriktet vi lever og jobber i. Derfor jobber vi sammen med universiteter og videregående skoler, arrangerer konferanser og støtter arbeid rettet mot unges interesse for og kunnskap om teknologi og koding.

Vi leverer tjenester innen

  • rådgivning og digital transformasjon
  • prosjekt- og prosessledelse
  • utvikling, testing og kvalitetssikring
  • design og brukeropplevelser
  • sikkerhet
  • data og analyse
  • skytransformasjon

Vi har en grunnleggende tro på å lykkes sammen, og vi setter brukeren i sentrum for alt vi gjør. Slik skaper vi verdifulle og bærekraftige løsninger for kundene våre.

Vi har tro på at fokus og kunnskap om test og kvalitetssikring sørger for at vi alle leverer bedre til våre kunder. Derfor får alle våre ansatte oppfordring og mulighet til ta minst én ISTQB-sertifisering. 

Vi er ISTQB Platinum Partner, og tilbyr et bredt utvalg tjenester innen test og kvalitetssikring til våre kunder. Vi dekker hele testløpet, og hjelper med alt fra analyse og planlegging, til gjennomføring, evaluering, rapportering. Vi tar enten med oss hele verktøykassa vår ut til kunden, eller vi tilpasser oss kundens eksisterende metoder og rammeverk. 

Les mer på https://egde.no/ og kontakt oss på salg@egde.no eller +47 37800000.

Her holder vi til:

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad

Gravane 16, 4610 Kristiansand

Dokkvegen 11, 3920 Porsgrunn

Strandgata 9, 9008 Tromsø

Nettside og sosiale medier:

https://egde.no/

http://www.linkedin.com/company/egde-consulting-as

https://www.facebook.com/egdeconsulting/

https://www.instagram.com/egde_consulting/