Knowit

knowit_logo

Knowit er et nordisk IT-konsulentselskap med over 2100 ansatte. Ca 300 av disse er spesialister innenfor test og QA. Knowit innehar som en av få konsulenthus den aller høyeste partner statusen hos ISTQB, ISTQB Global Partner, og er med dette anerkjent som en viktig bidragsyter og leverandør av QA- og test-tjenester i markedet.

I Norge har Knowit egne avdelinger med fokus på test av IT-løsninger i Oslo og Bergen. Fagmiljøet organiseres etter Spotify-modellen med et eget Quality Chapter. Knowit bidrar også aktivt inn i meetups og andre faglige fora i sitt lokalmiljø. Knowit sine konsulenter er faglig motiverte og vi ønsker at alle våre testspesialister skal inneha minimum ISTQB Foundation + Agile Extension sertifikatene.

Vi hjelper våre kunder med testautomatisering, smidig testledelse, testgjennomføring (funksjonell og teknisk) og rådgivning rundt testprosessen. Vi tilbyr også spesialisttjenester som sikkerhets/penetrasjonstest, ytelsestesting, brukertest med mer. I tillegg til ISTQB som kompetansebase tilbyr Knowit en rekke kurs samlet i en egen «Knowit Test School» til sine ansatte, samarbeidspartnere og andre interesserte.

Knowits posisjon som ett av de mest spennende og komplette digitalbyråene og konsulenthusene i Norden gjør at vi får være med å utvikle og kvalitetssikre de nye løsningene for de aller mest spennende kundene!

Mer informasjon om Knowit sine test og QA-tjenester finner du på vår hjemmeside:
https://www.knowit.no/tjenester/solutions/systemutvikling-og-forvaltning/testing-og-kvalitetssikring/

Bli bedre kjent med oss via: