Nye nettsider for NTB

Av | 27. november 2013

Vi i NTB har nå laget nye nettsider for at det skal bli ennå lettere for deg som bruker å finne fram hos oss. Både www.istqb.no og www.istqb-norge.no går nå til de samme nye sidene.

De gamle nettsidene har tjent oss lenge og bra men hadde behov for utskifting:

Gamle istqb.no

Utseende er nå mer moderne og gjør sidene lettere å lese. Forsiden du lander på har også mer informasjon enn tidligere og vil gi deg raskere oversikt:

  • Generelt om ISTQB
  • Åpne eksamener
  • Kurs
  • Konferanser
  • Nyheter

Med de nye nettsidene vil påmeldingsskjema for eksamen byttes fra Word-dokument til at du fyller ut skjemaet direkte på eksamenssiden. Det skal spare deg og oss for arbeid rundt påmeldinger. (Inntil videre er det gamle påmeldingsskjema fremdeles tilgjengelig).

Det er et responsivt design som delvis tilpasser seg enheten du bruker. På en mobil vil du få noe andre menyer og innholdet listes nedover. Du skal i hovedsak slippe å forstørre og bla sidelengs på mobilen for å lese en side.

De nye nettsidene medfører at vi bruker informasjonskapsler/cookies. På grunn av EU-lovgivningen må vi advare om dette når du kommer hit. Vi beklager om dette medfører en ulempe for deg.

Vi har selvfølgelig noen utestående saker som vi jobber videre med. Blant annet bilder og menyer på Internet Explorer 8 blir ikke bra. Dette gjelder opptil et par prosent av våre brukere.

Om du har tilbakemeldinger til design, utseende eller innhold er det fint om du melder de tilbake til webmaster. Dette gjelder også om det er kurs eller konferanser du ønsker at vi skal melde på våre sider.

 

Kategori: