CEGAL

Partner-Program-platinum

Cegal er et nordisk Tech-selskap som jobber med å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier. Vi har over 250 ansatte fordelt på 8 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Våre konsulenter er spesialister innenfor applikasjonsutvikling/integrasjon, data/analytics, informasjonssikkerhet, skyteknologi, prosjektledelse, forretningsrådgivning og testing/testautomatisering.

Når man driver med programvareutvikling, gjelder det å teste på rett nivå, til rett tid, og på en smart måte. Vi er gode på test og testautomatisering og vi utøver dette gjennom veletablerte devops praksiser. Vi har fokus på innovasjon og å skape de beste løsningene for kundene våre. Dette gjør vi først og fremst gjennom hyppige leveranser, der kvalitet står i høysetet før enhver deploy.

Våre høyt kvalifiserte og sertifiserte testkonsulenter har kunnskapen og innsikten som trengs for å muliggjøre overgang av testing fra en manuell til en automatisert tilnærming for våre kunder. Vi er opptatt av å bruke moderne testautomatisering der dette er hensiktsmessig. Dette gjør vi for å:

  • Sikre høy testkvalitet
  • Sikre kvalitetsdokumentasjon på produktet
  • Unngå tidkrevende manuelle prosesser

 

Bli bedre kjent med oss via: